Nikki Kerkhof: Ik had Havo kunnen halen

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Nikki kijkt met weemoed terug naar haar middelbareschooltijd. Nu de eindexamens weer in het nieuws zijn komen de herinneringen boven bij de 26-jarige zangeres. De ‘Idols’-winnares vindt dat ze meer uit die tijd had kunnen halen dan een mavodiploma.

“Terugkijkend had ik veel meer uit mijn schooltijd kunnen en moeten halen”, bekent Nikki in een interview met examen.nl. “Wanneer ik iets harder had gewerkt, had ik havo kunnen halen. Nu vind ik het wel jammer dat ik geen papiertje heb waarmee ik kan aantonen dat ik brains heb.”

Nikki deed tien jaar geleden examen op de mavo en slaagde. Later besloot de zangeres om via een toelatingstest aan de universiteit te gaan studeren, maar daarvoor moest ze wachten tot ze 21 was, vertelt ze. “Toen heb ik besloten mij nog een keer helemaal te storten op de muziek. Uiteindelijk schreef ik mij een paar jaar later wel in, maar toen begon ‘Idols’.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Nikki kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nikki te gaan en bekijk clips.

Klik hier om naar alle berichten van Nikki te gaan.

TOP