Lars Ulrich schrijft brief aan overleden Ronnie James Dio

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Lars Ulrich heeft een open brief geschreven aan de overleden metalrocker Ronnie James Dio. De drummer van Metallica bekent dat hij een grote fan is geweest en dat Dio een van de belangrijkste redenen was dat hij op het podium wilde staan.

“Toen ik je voor het eerst op het podium zag staan, werd ik overweldigd door de kracht in je stem. Je leek met gemak aansluiting te vinden bij zesduizend Denen en één 11-jarig jongetje.” Ulrich vertelt in de brief, die op de website van Metallica staat, dat hij buiten een hotel stond te wachten op Dio. “Je was vreselijk aardig en inspireerde me.”

Ronnie James Dio was zanger van de band Black Sabbath, maar speelde ook met zijn eigen band Dio. Vorig jaar zomer maakte de metalrocker bekend dat hij leed aan maagkanker. De zanger overleed zondag op 67-jarige leeftijd aan de gevolgen van zijn ziekte.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd Best Of
van Black Sabbath te bestellen

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP