Jochem Myjer tekst kwijt door lachende dames

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Cabaretier Jochem Myjer is zondagavond tijdens een optreden van zijn stuk gebracht door drie dames in het publiek. De dames begonnen spontaan te lachen waardoor Meijer zijn tekst kwijtraakte.

“Theater is geen film, dingen gaan nou eenmaal mis. Maar dit keer maakte het de show des te grappiger”, licht Myjers management toe. Myjer wijt de stilte aan slaapgebrek. “Gisteren door slaapgebrek volledig tekst kwijt in 2e helft show! Met 2 hulplijnen en 3 jokers toch nog eindstreep gehaald!” twittert de cabaretier maandag.

De door ADHD altijd buitengewoon drukke Myjer gaat momenteel de zalen langs met zijn show ‘De Rust Zelve’. Hierin grapt hij over zijn vrienden, zijn stad Leiden en de mensen die deze stad met hem delen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jochem Myer kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP