Jan Leliveld ontvangt speld van Stichting Opkikker

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Kids, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Afgelopen zaterdag 15-05-2010 was Jan te gast als hoofdact op de Landelijke Super Opkikkerdag te Zeewolde. Als nieuwe ambassadeur zong Jan uiteraard de nieuwe single ‘Lentekriebels’ voor de uitgenodigde gezinnen. Jan heeft ‘Lentekriebels’ speciaal voor de Stichting Opkikker uitgebracht en niet geheel zonder succes. ‘Lentekriebels’ staat nu al voor de derde week in de Single  Top 100, wat inhoudt dat de single veel verkocht wordt.

Heb je de single nog niet dan kun je deze alsnog downloaden.  De opbrengst komt ten goede van de Stichting Opkikker.

Na afloop van het optreden ontving Jan een Opkikkerspeldje van de Stichting Opkikker. Het Opkikkerspeldje is niet te koop en alleen te verdienen door je in te zetten voor de Stichting. Jan is nog steeds erg trots op zijn ambassadeurschap voor de Stichting Opkikker en vond het daarom ook erg leuk om het speldje te krijgen.

In de toekomst zal Jan zeker vaker optreden op de Super Opkikkerdagen om de kinderen en gezinnen te vermaken met muziek.

Voordat Jan ‘Lentekriebels’  had uitgebracht, werd de single ‘Een roos alleen voor jou’  veel gedraaid op verschillende radiostations. Ook op televisie kreeg de nummer-8 hit veel aandacht. De videoclip werd veelvuldig gedraaid, ook stond de single wekelijks in de Sterren.nl Top 20 en de Radio NL/Tv Oranje Top 30. In het programma Life4You van Carlo en Irene deed Jan met ‘Een roos alleen voor jou’ mee aan de talentbattle. Jan won de battle, waardoor hij is genomineerd als grootste talent van het afgelopen seizoen Life4You.

Op www.life4you.nl/talentbattle kun je op hem stemmen. De winnaar mag terug komen in het programma Life 4 You om het lied nog eens in de uitzending te komen zingen.

Dus mocht je in de gelegenheid zijn en Jan graag willen helpen, dan kun je zo vaak stemmen als je wilt. Uiteraard hoopt Jan dat jullie de hele dag door stemmen, zodat hij als winnaar uit de bus komt.

Klik HIER om Lentekriebels van Jan Leliveld te downloaden.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP