Frans Bauer vindt steun in katholieke geloof

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer vindt steun in het katholieke geloof. Vooral na het drama dat zich in zijn familie afspeelde, heeft de volkszanger baat bij de kerk. Zijn oudste zoon Jan deed zondag zijn heilige communie in hun woonplaats Fijnaart.

“Het was heel mooi. Hij mocht versjes voordragen en het was echt ontroerend”, zegt Bauer in De Telegraaf. “Voor onze familie was het een heel positieve dag na alle ellende die we hebben meegemaakt met de dood van mijn tante en de zelfmoordpoging van mijn oom.”

“Het geloof heeft ons in die moeilijke dagen steun gegeven”, vertelt Bauer. De volkszanger en zijn Mariska trouwden ook in de kerk. Ook hun zoon is nu ingewijd. “Hij is officieel een kind van God geworden.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

TOP