Daniël Dekker: Carrière Sieneke Peeters stopt niet na Songfestival

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sienekes zangcarrière stopt niet na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Dat voorspelt Tros-presentator Daniël Dekker, die het liedjesfestijn dit jaar van commentaar voorziet. “Ik denk dat Sieneke als zangeres hoe dan ook verder gaat komen”, vertelt Dekker aan Novum Nieuws.

“Er zal in de zomer zeker een cd komen, ook als ze wordt uitgeschakeld. Mocht ze winnen dan zal er vast een internationale versie van ‘Ik Ben Verliefd (Shala-Lie)’ komen.” Toch raadt Dekker Sieneke aan in het Nederlands te blijven zingen. “Ze doet mee in het Nederlands, dus ik denk dat Europa op dit moment helemaal niet opportuun is. Het gaat om haar carrière die ook in Nederland nog moet beginnen.”

Sieneke is niet de enige deelnemer die hoopt dat het Songfestival een springplank naar roem en glorie is. “Veel artiesten gebruiken het als platform”, weet Dekker. “Ik kan me voorstellen dat je, zeker als beginnend artiest, zo’n kans niet laat schieten. Maar je merkt ook dat de winnaars in tegenstelling tot vroeger meteen weer van het toneel verdwijnen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP