Benefietconcert levert anderhalf miljoen dollar op voor Tennessee

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Sterren hebben anderhalf miljoen dollar, ruim 1,2 miljoen euro, verzameld tijdens een benefietconcert. Het geld wordt besteed aan projecten in de door overstromingen getroffen staat Tennessee. Onder anderen Sheryl Crow en Brad Paisley brachten zondag nummers ten gehore op het televisiebenefiet. ‘Help’ van The Beatles werd gezongen door Keith Urban, de echtgenoot van actrice Nicole Kidman.

De beroemde gasten namen ook telefoontjes aan. Kijkers konden bellen naar de studio om een donatie te doen. De Amerikaanse staat Tennessee werd op 1 en 2 mei geteisterd door overstromingen. Zeker tweeduizend huizen werden verwoest of raakten beschadigd. De schade van de natuurramp wordt geschat op minimaal anderhalf miljard dollar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP