Win een camping optreden van Rob Zorn

by / vrijdag, 07 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De Haarlemse zanger Rob Zorn van wie op 3 mei j.l. de fysieke en digitale single ‘Neem jij maar een ander in de maling’ verscheen lanceert actie ter promotie van zijn onlangs verschenen single! Mensen die de single van Rob downloaden maken kans op een heus campingconcert!

Fans en belangstellenden die de download kopen maken kans op een optreden van Rob Zorn op hun camping of vakantiepark. Ze moeten de bevestigings-mail van de download aankoop mailen naar robzorn@hotmail.com en maken dan kans op de zomerse prijs: een optreden op de camping waar ze staan of het vakantiepark waar ze verblijven. Rob Zorn over de actie: “Bij zo’n lekker zomers nummer hoort een leuke actie. De fans komen altijd naar mij toe, ik ga nu eens lekker naar hun toe op de camping! Hebben de mensen die rondom de prijswinnaar staan mooi mazzel!”

De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en vanzelfsprekend zal er uitgebreid verslag gedaan worden op site www.robzorn.nl

Hoe gaat het in z’n werk?

Download de single ‘Neem jij maar een ander in de maling”
Stuur de bevestigingsmail naar robzorn@hotmail.com en vermeld ook in deze mail je naam, campingplaats en telefoonnummer.
Rob neemt persoonlijk contact op met de winnaar, natuurlijk mag je zo vaak mogelijk mee doen als je zelf wilt

Klik hier om Neem jij maar een ander in de maling van Rob Zorn te downloaden.

Klik hier om Neem jij maar een ander in de maling van Rob Zorn te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook

TOP