Radio NL Nederlandstalige top 30 week 18 2010

by / vrijdag, 07 mei 2010 / Published in Nieuws, Radio

Deze week een nieuwe nummer 1 in de RadioNL top 30. De hitlijst met de beste Nederlandstalige hits van dit moment. de 3JS stormen de hitlijst binnen op de 1e plaats met “Geloven in het leven.” Gerard Joling zakt een plaatsje en staat nu met “Ik leef mijn droom” op nummer 2.

Ook Vinnzzent moet zijn plaats inleveren en zakt van 2 naar 3 met “Dromendans.”

Opvallende stijger is deze week Frans Duijts, zijn nieuwe single “Altijd te laat naar bed” stijgt van plaats 23 naar nummer 6.

De 3JS knallen dus binnen in de RadioNL top 30 op nummer 1.  De andere binnenkomers zijn:   Bouke “Jij bent mijn leven” op 14, Lentekriebels van Jan Leliveld op 20, De Band Helder met “Laat me leven” op 24, “Is het leven niet mooi” van René Schuurmans maakt zijn entree op nummer 25. En RadioNL verwelkomt Lucas & Gea “Ik hou toch van jou” op nummer 27.

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender via de player op deze site, via de kabel en de ether.

Kijk voor de frequenties op www.radionl.fm

Klik hier om de hele RadioNL Top 30 te bekijken.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP