Veldhuis en Kemper stoppen met column

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Radio

Veldhuis & Kemper hebben besloten te stoppen met hun Volkomen Kut Column. “We hebben er bijna vijftig gemaakt en vinden dat je met dit soort dingen beter een jaar te vroeg dan een dag te laat moet stoppen”, verklaren de heren. De twee cabaretiers zongen wekelijks in de radioshow van Giel Beelen over vervelende dingen die ze meemaakten.

Op 28 mei brengen Remco Veldhuis en Richard Kemper hun laatste pennenvrucht ten gehore tijdens een voorstelling in Carré. De grappenmakers roepen fans op zelf in de pen te klimmen en een column te schrijven. De schrijvers van de vier leukste coupletten worden wekelijks beloond met twee kaartjes voor de show in Carré. Bovendien worden de creaties, gezongen door Veldhuis & Kemper, op de radio uitgezonden.

Al eerder riep een komisch duo publiek op om creativiteit te stoppen in een lied. Jurk! riep haar fans via Twitter op een versregel in te sturen voor het lied ‘Ridder op ‘tWitter Paard’. Het lied werd samengesteld uit de inzendingen en op 17 april tijdens een concert in Paradiso ten gehore gebracht door het duo, dat bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP