Rebecca (Popstars) in ziekenhuis

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Rebecca Schouw is dinsdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Rebecca één van de finalisten van de SBS talentenjacht “Popstars” 2008 sukkelt al een aantal maanden met haar gezondheid. De suikerwaarde in haar bloed was te hoog en daarvoor kreeg ze medicijnen.

De medicatie sloeg echter niet aan, gisteren waren de suikerwaardes in haar bloed zo hoog dat een opname noodzakelijk was. In de tussentijd heeft de zangeres nierschade opgelopen. Het is noodzakelijk dat de suikerwaardes snel dalen anders kan de schade aan de nieren te groot worden. In dat geval zal Rebecca aan de dialyse moeten. Zo ver is het gelukkig nog niet.

Rebecca krijgt morgen een nieuw medicijn, het is afwachten of dit aanslaat.

De zangeres heeft momenteel een single uit, de lounge track “All your talk” is er in de radio-mix en in de full-version.

De optredens die de voor de komende tijd stonden gepland zijn afgelast.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om All your talk van Rebecca te downloaden.

Lees ook:


TOP