Miley Cyrus hotpants in videoclip Can’t be Tamed

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Miley Cyrus heeft zichzelf een nieuw imago aangemeten. Bij haar nieuwe single ‘Can’t Be Tamed’ liet de 17-jarige zangeres een uitdagende videoclip schieten, schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Voor de gelegenheid hees Cyrus zich in een sexy korset ter waarde van 25 duizend dollar.

In de video dartelt Cyrus rond in hotpants en wordt ze omringd door schaars geklede dansers. Het is nog de vraag of haar jonge fans en hun ouders blij zijn met de nieuwe stijl. Eerder zaaide de tienerster onrust onder ouders door te paaldansen op de Teen Choice Awards en bijna topless te poseren voor het tijdschrift Vanity Fair.

De single ‘Can’t Be Tamed’ is afkomstig van haar gelijknamige album, dat 22 juni uitkomt. De clip gaat woensdagavond plaatselijke tijd in de Verenigde Staten in première.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP