Jim Bakkum: Na musical Hairspray een nieuw album

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Theater/Cabaret

Jim Bakkum wil zich weer gaan richten op muziek. Twee dagen geleden speelde de 22-jarige zanger zijn allerlaatste voorstelling van de musical ‘Hairspray’. Na zeven jaar hard werken neemt Jim nu rustig de tijd om na te denken over zijn toekomst.

“Nu dit opeens klaar is, is het wel gek”, vertelt Bakkum over het einde van ‘Hairspray’ in ‘RTL Boulevard’. “Maar ik heb ook wel heel erg zin om hierna andere dingen te doen en verder te gaan.” De zanger brak op 15-jarige leeftijd door met het programma ‘Idols’. Sindsdien maakte hij vijf albums en speelde hij in vier musicals.

Bakkum neemt nu eerst even de tijd om zich te bezinnen. “Ik heb echt heel veel gedaan en ik vind nu dat ik de tijd mag nemen daarvoor”, zegt hij. In augustus gaan Jim en zijn vriendin Bettina Holwerda een maand weg. “Dat is zeker reden om na te denken over een nieuw album. Ik ga zeker met iets vets terugkomen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Jim Bakkum te gaan en een clip te bekijken

Klik hier om naar alle berichten van Jim Bakkum te gaan.

TOP