Dagboeken Madonna niet meer te koop

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De dagboeken van Madonna zijn verwijderd van een veilingwebsite. De pennenvruchten waren te koop aangeboden door een man die de twaalf volgeschreven boekjes had gekocht bij een openbare veiling. De aanbieder is woedend, hij verwachtte tweeënhalf miljoen dollar op te strijken.

Een medewerker van de 51-jarige zangeres overtuigde eBay ervan dat de spullen niet toebehoren aan de verkoper, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Eerder ontkende de zangeres nog dat de dagboeken van haar hand waren. Een woordvoerder van de veilingsite vertelt dat Madonna een klacht bij het bedrijf heeft ingediend. Daarna zijn de aangeboden boekjes verwijderd.

De dagboeken en andere persoonlijke spullen van Madonna waren opgeslagen door een voormalig assistente van the Queen of Pop. Zij raakte achter met de huur, waarna de spullen werden verkocht tijdens een openbare veiling. De koper betaalde slechts 150 dollar voor de bezittingen van de zangeres.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Madonna te gaan.

TOP