Anouk Teeuwe moet wennen aan baby in huis

by / woensdag, 05 mei 2010 / Published in Nieuws, Rock

Het was in eerste instantie toch weer even wennen voor Anouk om opnieuw een baby in huis te hebben. Dat zegt de zangeres, die eind maart beviel van haar vierde kindje, woensdagavond in ‘RTL Boulevard’. “Het enige waar je weer een beetje aan moet wennen is dat je na bijna vijf jaar weer zo’n kleintje hebt”, geeft Anouk toe. “Maar daar zit je zo weer in en qua kinderen gaat het heel voorspoedig.”

Anouk en haar vriend de rapper Unorthadox werden op 31 maart ouders van een jongetje, genaamd Jesiah Dox. De 34-jarige zangeres was eerder getrouwd met Remon Stotijn, zanger van Postmen. Met hem kreeg zij drie kinderen, Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Phoenix Ray. In mei vorig jaar ging het Koppel uit elkaar. Rapper Unorthadox heeft twee kinderen uit eerdere relaties.

De kinderen zijn dolgelukkig met Jesiah. “Ze zijn hartstikke blij dat hij er is”, zegt Anouk. “Ze vinden het hartstikke leuk en ze zijn heel lief met hem.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Anouk Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Anouk te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Anouk te gaan.

TOP