Robert ten Brink presenteert Holland’s Got Talent bij RTL

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Robert ten Brink wordt de nieuwe presentator van ‘Holland’s Got Talent’. Dat meldt ‘RTL Boulevard’ maandag. RTL heeft de talentenjacht overgenomen van SBS. Ten Brink is zelf een groot fan van het genre talentenjacht door zijn dochter.

Dochter Charlotte deed mee aan de afgelopen editie van ‘Popstars’. “Ik heb daar een kijkje achter de schermen mogen nemen en kan me extra inleven”, vertelt Ten Brink. “Ik ben ervan overtuigd dat er nog goede operazangeres, goochelaars of wat dan ook rondlopen.”

SBS stopte met het programma omdat het niet meer in de programmering paste. Ten Brink gaat het anders doen dan de vorige presentator Gerard Joling. “Het wordt geen Gerardiaanse gevatheid. Nee, het wordt Ten Brink”, zegt hij. Wie in de jury plaatsneemt is nog niet bekend. Mogelijk keert Patricia Paay, die overstapte naar RTL, weer terug.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP