Miley Cyrus wil vriend Liam Hemsworth niet op set videoclip Can’t be Tamed

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Miley Cyrus wilde haar vriendje Liam Hemsworth niet op de set voor de opnames van haar nieuwe videoclip ‘Can’t be Tamed’ hebben. Het 17-jarige tieneridool was bang dat zij niet op zou vallen tussen twintig sexy danseresjes, vertelde ze in het entertainmentprogramma E! News.

“Ik zei tegen Liam dat hij wel weg kon gaan. Hij mocht de videoclip pas bekijken wanneer we alleen zouden zijn en het allemaal om mij draait”, onthulde de zangeres.

De clip is inmiddels af, en Mileys angst lijkt ongegrond. Hemsworth lijkt bij het kijken van de video alleen oog te hebben gehad voor zijn vriendin. “Hij vond het eindresultaat erg leuk. Hij is bij het begin geweest en ziet nu hoe het allemaal uiteindelijk in elkaar is gezet. Ik denk dat hij daar erg trots op is”, aldus Cyrus.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Geef een reactie

TOP