Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) boos op website zijmaakthetverschil.nu

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Martin Buitenhuis is niet blij met de website zijmaakthetverschil.nu. De website is onderdeel van een solidariteitsactie voor de SGP. De titel van de actie komt echter overeen met een hit van de Poema’s, waar Buitenhuis deel van uitmaakte, en dat vindt de Van Dik Hout-zanger niet door de beugel kunnen.

Op de website kunnen mensen een petitie tekenen tegen de uitspraak van de Hoge Raad, die onlangs oordeelde dat de SGP vrouwen niet langer mag uitsluiten op de verkiezingslijst. “Het is niet de bedoeling dat mijn teksten worden gebruikt voor politieke doeleinden of worden ingezet bij geloofskwesties”, laat Buitenhuis via zijn management weten.

‘Zij Maakt het Verschil’ van Acda en de Munnik en Van Dik Hout belandde in 2001 op nummer een in de hitlijsten. Buitenhuis bekijkt of hij juridische stappen kan ondernemen om het gebruik van zijn tekst te verbieden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP