Lab Venture Marco Borsato failliet

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Opnieuw gaat een bedrijf van Marco Borsato het financieel niet redden. De curator gaat binnenkort het faillissement aanvragen van het internetbedrijf Lab Venture, dat in bezit is van onder anderen Marco Borsato, Ajax-directeur Rik van den Boog en voormalig Veronica-directeur Unico Glorie.

The Entertainment Group leende de afgelopen jaren miljoenen euro’s aan startende bedrijfjes, schrijft De Telegraaf dinsdag. Die leningen liepen via het bedrijf Lab Venture, dat in dezelfde handen is als The Entertainment Group. De startende bedrijfjes zouden allemaal onder de maat hebben gepresteerd.

Eerder werd bekend dat de curator sterke vermoedens had dat er faillissementsfraude plaatsvond bij Lab Venture. Het bedrijf zou kleine mediabedrijven vlak voor hun faillissement doorverkopen aan een bakkerijmachinefabriek in Nijverdal.

“Ik hoop dat ze héél diep onderzoek doen”, reageerde Borsato eerder. De zanger vertelde toen te hopen dat de onderste steen boven zou komen. “Ik heb nooit een actieve functie gehad bij Lab Venture.” The Entertainment Group, waar Borsato aandeelhouder van was, werd vorig jaar september failliet verklaard. Borsato zou miljoenen in het bedrijf hebben gestoken.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Marco Borsato kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Marco Borsato te gaan.

Klik hier om naar alle berichten van Marco Borsato te gaan.

TOP