Kim Kardashian heeft Justin Bieber koorts

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Kim Kardashian en Justin Bieber hebben elkaar in de armen gesloten. Ze ontmoetten elkaar zaterdag voor de eerste keer. Tijdens het chique jaarlijkse correspondentendiner in het Witte Huis liepen ze elkaar tegen het lijf, schrijft Us Weekly.

De 16-jarige zanger en de 29-jarige socialite gaven elkaar een hand en hadden een kort gesprekje. Ook haalden ze hun telefoons tevoorschijn en poseerden ze voor enkele foto’s. Kardashian was duidelijk onder de indruk van de zanger. “Ik heb nu officieel ook de Bieber-koorts”, twitterde ze. Bieber twitterde vervolgens een foto van zaterdagavond, met de boodschap ‘Kijk, dit is mijn vriendin’.

De Amerikaanse muziekradiopresentator Ryan Seacrest kon het niet laten een reactie te geven op de ontmoeting. Op Twitter vroeg hij aan beide partijen of ze nou verkering hadden, maar daar is voor zover bekend geen reactie op gegeven.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP