De meiden uit Leiden willen scoren met WK Voetbal single

by / dinsdag, 04 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, WK Voetbal Corner

Ze kwamen dit jaar met de allereerste oranje single. Hoewel het nummer de Single top 100 niet haalde, heeft de plaat De meiden uit Leiden geen windeieren gelegd. Zo stonden ze op vele websites, in kranten, waren te gast bij Radio 538, bij Q-Music Ruud de Wild en stonden ze in de landelijke gratis krant De Spits!.

De meiden uit Leiden zijn sfeermeisjes. Al dansend  bij Wolter Kroes en Gerard Joling op het podium en ze zijn vaak te zien bij Après-ski feesten in Nederland en in het buitenland. “We zijn geen zangeressen, dat kan je ook wel horen, daar doen we ook niet moeilijk over. We willen gewoon iedereen een positief gevoel geven, we hopen dat we de mensen een lach op hun gezicht kunnen toveren. Aldus Marianne van het meiden trio.

Toch stonden De meiden uit Leiden (Marianne, Dewi en Wendy) al eens in de hitlijst. “De single “Tot de morgen weer komt” stond in september 2009 in de Single top 100. Helemaal geweldig natuurlijk. Op dit nummer is een nieuwe tekst gemaakt en dat is nu onze WK Voetbal single “We scoren weer.” Vertelt Dewi.

Hoewel het nummer in januari geen hit werd proberen de Meiden uit Leiden nu wel de hitlijst te bestormen. “We beginnen vanaf donderdag onze promo-tour. We gaan langs veel café’s voornamelijk in de randstad, daarnaast zullen we diverse radiostations bezoeken. We hopen nu echt te gaan scoren met de plaat. Het offensief is begonnen, we kiezen voor de aanval.” Aldus Wendy.

De single is uitgebracht door Blue Ocean Records, een videoclip is in de maak. Hoewel de meiden uit Leiden toegeven dat ze weinig over voetbal weten…voor een oranjefeestje zijn ze altijd in.

Door: oranjemuziek.nl

klik hier om de WK voetbal single van de Meiden uit Leiden te downloaden.

Klik HIER om de WK single van Rob Ronalds te downloaden (Haar rode lampie wk versie)

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP