Tessa Sunniva onderscheiden tijdens lintjesregen 2010

by / maandag, 03 mei 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

29 April 2010 is zangeres Tessa van Tol , 18 jaar jong (finaliste 2007 So You Wannabe a Popstar SBS 6) tijdens de lintjesregen in het Haarlemmermeer onderscheiden met de zilveren eren speld en het Dick Trom beeldje. Burgermeester Theo Weterings reikte haar en de drie andere jeugdambassadeurs van het Haarlemmermeer, deze onderscheiding uit tijdens het lintjesregen van 2010. Tessa was totaal verrast omdat zij gevraagd was het Wilhelmus te komen zingen tijdens de lintjesregen en niet wist, zelf een onderscheiding in ontvangst te mogen nemen.

Tessa Sunniva ontving deze onderscheiding voor haar bijzondere inzet gedurende de 2 jarige periode als jeugdambassadeur voor het Haarlemmermeer. Tessa was ,volgens Burgermeester Theo Weterings , samen met de andere jeugd ambassadeurs een inspiratiebron voor de jeugd. Door passie en gedrevenheid heeft de zangeres laten zien dat je met inzet heel veel kunt bereiken in het leven. De popstar heeft de afgelopen twee jaar bij verschillende gelegenheden haar tijd en energie belangeloos ingezet voor de gemeenschap.

Het was  de eerste keer dat deze jongerenonderscheiding werd  uitgereikt. Met deze uitreiking kwam een einde aan de ‘zittingsperiode’ van jeugd ambassadeurschap van Tessa.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Tessa kunt u terecht op:

www.tessa-sunniva.nl en www.tessa-sunniva.hyves.nl

Klik HIER om Lipstick van Tessa te downloaden.

Tessa Boeken? Klik HIER voor meer informatie.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Tessa te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Tessa te gaan.

TOP