Ook Guitar Hero Game Red Hot Chili Peppers

by / maandag, 03 mei 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

In navolging van Aerosmith, Metallica en Van Halen krijgt mogelijk ook rockband Red Hot Chili Peppers een eigen Guitar Hero-spel. Dat blijkt volgens gamesweblog Kotaku uit marktonderzoek van game-uitgever Activision.

Activision heeft het bericht niet bevestigd. Volgens Kotaku moet het spel voor maart in de winkels liggen. In de game zouden onder meer nummers van de albums ‘By the Way’ en ‘Californication’ voorbijkomen. Ook tracks van de nieuwe plaat van de Red Hot Chili Peppers, die volgend jaar verschijnt, worden in de gesuggereerde Guitar Hero-game opgenomen.

‘Guitar Hero: Red Hot Chili Peppers’ draait net als andere Guitar Hero-spellen om de carrière van de rockers. Verder zou de game verrijkt worden met interviews, terugblikken, commentaar van de band en beelden van diverse concerten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Geef een reactie

TOP