Moeder trots op Gerard Joling

by / maandag, 03 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De moeder van Gerard Joling is erg trots op haar zoon. “Dat een kind dat allemaal meemaakt, is fantastisch. Ik vind het lied ‘Stay in my Life’ erg mooi, hij moet dat maar voor me zingen als ik dood ben”, zegt zij tegen Novum Nieuws op het 25-jarig jubileum van Gerard.

Deelname aan ‘De Soundmixshow’ in 1985 betekende de doorbraak voor Gerard Joling. Hennie Huisman kan zich nog alles herinneren van de opnames. “Hij kon een man en een vrouw nadoen. Willem Duys dacht dat zijn hoge stem misschien zou gaan vervelen, maar dat heeft hij flink mis gehad.”

Imca Marina vertelt dat hij overkomt als een vrolijke Frans, maar ook heel serieus kan zijn. “Ik lig wel eens bij hem in bed televisie te kijken, maar dat kan geen kwaad”, grapt de 68-jarige zangeres.

Gerard zelf kijkt erg positief terug naar de afgelopen 25 jaar. Hij vindt dat de tijd voorbij is gevlogen. “Er waren verschillende hoogtepunten, of het nu een wassen beeld was of een gouden plaat.” De 50-jarige zanger zegt vaak gekscherend dat hij er geen kracht meer voor heeft, maar zingen wil hij voorlopig zeker blijven doen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP