Jessica Simpson wil Michelle Obama zijn

by / maandag, 03 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Jessica Simpson zou dolgraag in de schoenen van de Amerikaanse presidentsvrouw willen staan. “Het is zo’n fantastische vrouw, en ze is getrouwd met zo’n machtige man”, zei Simpson zaterdag in het Amerikaanse entertainmenttijdschrift People, vlak voor ze aanschoof bij het jaarlijkse correspondentendiner in het Witte Huis.

“Alles wat ze doet, doet ze met zo enorm veel zelfvertrouwen”, zegt de 29-jarige zangeres en actrice. “Ik ben hier vanavond eigenlijk alleen voor haar.”

Er waren ook andere beroemdheden op de avond aanwezig, waaronder de Jonas Brothers en Justin Bieber. “Ik kan niet wachten om het vanavond eens stevig over politiek te hebben”, zei komiek en presentator Bill Maher toen hij de jonge muzikanten en Simpson het pand zag betreden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP