Peter Lopez voormalig advocaat Michael Jackson dood gevonden

by / zondag, 02 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Een advocaat die ooit Michael Jackson vertegenwoordigde is vrijdag dood gevonden bij zijn huis in Californië. De 60-jarige Peter Lopez heeft waarschijnlijk zelfmoord gepleegd door zichzelf neer te schieten.

Lopez was op het moment van overlijden getrouwd met actrice Catherine Bach. Zij is vooral bekend van de tv-serie ‘The Dukes of Hazzard’. Daarin vertolkte de actrice de rol van Daisy Duke. Voor Bach en haar twee dochters is de dood van Lopez een ‘tragisch persoonlijk verlies’, zo laat een woordvoerder weten.

Lopez werkte als advocaat naast Jackson ook voor Andrea Bocelli, The Eagles en Michael Bublé. Hij was één van de producers van de film ‘Selena’, met Jennifer Lopez in de titelrol. De film gaat over het leven van de Mexicaanse zangeres Selena, die werd vermoord door een fan.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP