Editors groots in HMH Amsterdam

by / zondag, 02 mei 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

De Britse indie rockband Editors speelde zaterdag in een uitverkochte Heineken Music Hall. Met een concert van ruim anderhalf uur waarin bijna twintig nummers de revue passeerden, gaven de vier mannen een show weg waar elke fan meer dan tevreden over kon zijn.

Tijdens het concert kwamen nummers voorbij van hun twee oudere platen en, tegen het einde van de avond, ook van het nieuwste album, ‘In This Light and On This Evening’. Door de meer elektronische vibes van deze nummers kon het publiek niet stil blijven staan.

De Editors zijn al enige tijd populair in ons land, met drie uitverkochte concerten in verschillende zalen in 2009. De uitverkochte HMH lijkt nog maar het begin. Deze zomer zijn de mannen voor de derde maal te zien op Pinkpop in Landgraaf.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP