25 jarig jubileum Gerard Joling: Patti LaBelle zingt Lady Marmalade

by / zondag, 02 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard Joling vierde zondag zijn 25-jarig jubileum. De 50-jarige zanger zit sinds 1985 in het vak en gaf voor vrienden en kennissen een feest in Noordwijk. Het feest werd opgesierd door een optreden van Patti LaBelle, bekend van de superhit ‘Lady Marmalade’.

Joling stond op zijn feestdag letterlijk in zijn hemd, zo verklaarde hij. Zijn styliste kon niet op tijd in Noordwijk zijn vanwege een verkeersongeluk, dus moest de Topper het doen zonder speciaal verjaardagspak. Het mocht de pret niet drukken, en te midden van onder anderen mede-Topper René Froger, Henny Huisman en Karin Bloemen vierde de zanger en presentator zijn jubileum.

Joling was in 1985 voor het eerst op de beeldbuis te zien toen hij deelnam aan ‘de Soundmixshow’. Hij eindigde met zijn vertolking van ‘Crying’ van Don McLean op de derde plaats. Hetzelfde jaar scoorde hij een nummer één hit met ‘Ticket to the Tropics’. Hij heeft in zijn carrière meer dan vijftig singles uitgebracht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP