Ook Blue Ocean Records scoort

by / zaterdag, 01 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Platenlabel Blue Ocean Records blijft ook na de naamsverandering scoren. Jakob Hut en Ray Hardorff trokken een week geleden de stekker uit het platenlabel JPR Music en begonnen meteen het nieuwe label Blue Ocean Records (BOR).

“We hadden een conflict met iemand over het gebruik van de naam JPR Music. Hoewel wij volledig in ons recht staan over het gebruik van de naam, hebben we toch besloten definitief te stoppen met JPR Music, dit om misverstanden naar de buitenwereld te voorkomen.” Zo vertelt Ray Hardorff.

“We zijn meteen het nieuwe label Blue Ocean Records begonnen, hoewel er inhoudelijk niets is veranderd, bleef het natuurlijk wel de vraag of iedereen de nieuwe naam zou accepteren, we hebben hierbij heel veel hulp gehad van de diverse muzieksites en showsites, waarvoor onze dank. Daardoor is het allemaal soepel verlopen. We hadden natuurlijk al Top 100 noteringen met  De meiden uit Leiden, Angela Groothuizen, Rebecca (Popstars) en de top 10 hit “Ergens hier op deze wereld” van Chris de Roo. We hoopten onder de nieuwe naam Blue Ocean Records op een snelle hit”  Aldus Hardorff.

De hit die kwam er inderdaad snel, precies een week na de lancering van Blue Ocean Records maakt Mark Fledderman zijn entree in de Single top 100. Hij doet dit met het nummer “Ik ben weer terug.” De track is binnen gekomen op nummer 63 van de charts.

“Dit is natuurlijk een droomstart voor ons, beter hadden we het ons niet kunnen wensen. Het is wel grappig dat we nu 2 platen in de Top 100 hebben staan. Die van Chris de Roo nog onder de vlag van JPR Music en nu dus Mark Fledderman onder Blue Ocean Records.” Vertelt Ray van het platenlabel.

Mark Fledderman heeft overigens een hele leuke actie, als je het  nummer “Ik ben weer terug” download dan maak je kans op een BBQ voor 25 personen en een miniconcert van de zanger. Download het nummer en mail je betaalbewijsje naar: info@blueoceanrecords.nl

Klik HIER om Ik ben weer terug van Mark Fledderman te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP