The Opposites: Koninklijke familie een stel overbetaalde nietsnutten

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop, TV Nieuwsbeelden

De twee rappers van The Opposites hebben weinig op met het Nederlandse koningshuis. Ze vinden de koninklijke familie maar een stel overbetaalde nietsnutten. Dat zeiden de mannen vrijdag, enkele uren voor hun optreden op het Museumplein in Amsterdam tegen NL Tracks.

“Ik weet dat heel veel Nederlanders dit niet leuk gaan vinden”, begint Big2 nog voorzichtig. “Ik vind het koningshuis iets middeleeuws. Misschien dat ik van Beatrix ga houden als ik ooit nog eens vastzit in een Bulgaarse gevangenis en gratie van d’r nodig heb.”

The Opposites gaven vrijdag een optreden tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest. Hoewel ze het feest op zich geweldig vinden, zijn ze minder te spreken over de familie om wie het allemaal gaat.

“Iedereen weet dat ze elk jaar miljoenen vangen, terwijl ze er eigenlijk niets voor hoeven doen”, zegt Big2. “Terwijl er mensen zijn die in dit land van de voedselbank moeten leven”, vult rap-partner Willy hem aan.

Op de vraag of ze zelf ook niet met een flinke zak geld weglopen, reageren ze simpel. “Ja, dat klopt, maar wij werken er hard voor. En zij niet!”, aldus Willy.

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

TOP