Shakira maakt zich druk om immigratiewet Amerika

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Shakira heeft een politiek reisje naar de Amerikaanse staat Arizona gepland. De zangeres maakt zich druk om een nieuwe immigratiewet. Met de nieuwe wet wordt strenger opgetreden tegen mensen die illegaal in de Verenigde Staten verblijven.

Agenten mogen bij twijfel over een status de persoon in kwestie ondervragen. Shakira vreest dat de nieuwe methode leidt tot onderscheid op grond van etnische afkomst. De Colombiaanse zangeres gaat daarom verhaal halen over de implementatie van de wet.

Gouverneur Jan Brewer zette afgelopen vrijdag een handtekening onder de wet. Shakira heeft donderdag een gesprek met de politiechef en de burgemeester van Phoenix.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP