Guido Weijers oudejaarsconference 2010 bij SBS 6

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nieuws, Televisie, Theater/Cabaret

SBS 6 zendt op oudejaarsavond de oudejaarsconference uit met Guido Weijers. Het is de vijfde achtereenvolgende keer dat de cabaretier tachtig minuten lang bij de zender te zien is aan het einde van het jaar.

In die tachtig minuten neemt Weijers op het podium het afgelopen jaar door. In het jaaroverzicht wordt niks en niemand ontzien. Eerder waren het Nederlandse cabaretgrootheden als Freek de Jonge en Youp van ’t Hek die de oudejaarsconference verzorgden.

Weijers uit zijn vreugde via Twitter. “Breaking news (voor mij dan)… Ik speel dit jaar voor de vijfde maal de oudejaarsconference! Speellijst volgt snel!” Weijers geeft voorafgaand aan de conference nog diverse try-outs in verschillende Nederlandse theaters.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guido Weijers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om meer programma’s te bekijken in de rubriek programma gemist.

5 Responses to “Guido Weijers oudejaarsconference 2010 bij SBS 6”

 1. Raymond says : Beantwoorden

  Guido Weijers is geschikt voor de oudejaarsconference omdat hij één van de enige carabatier’s die echt op niveau goeie grappen maakt. En zijn eigen visie laat doorstomen. Hij legt bovendien alles goed uit, en maakt goede grappen. En, deze aflevering danst hij amper.

 2. Linda says : Beantwoorden

  Ben al bij de try-out geweest, ik kan ‘m echt aanraden hoor!
  Geen storende dansjes gezien en goeie grappen!

 3. speedy says : Beantwoorden

  ik heb de oudejaarsconferance van 2008 bij gewoont in steenwijk en het was echt leuk, en dat `gekke`dansen wat guido doet is om het duidelijk uit te beelden, er zijn mensen met een beperking (zoals een kennis van mij) en die snapt het woordlijk niet helemaal maar als hij het uitbeeld word de grap veel duidelijker..
  en over jochem meijer, ik heb zelf ook adhd dus ik snap hem best van hot naar her rennen en al.. alleen dat gaat eigelijk nergens over..
  guido maakt duidelijk waar hij over praat en dat zijn de grote nieuws momenten van dit jaar..
  daardoor is guido beter te volgen omdat men wel het nieuws kijkt.. maar of je nou intresse hebt in het leven van een adhd-er terwijl je het zelf hebt, en zelf weet hoe en waar het over gaat.
  fijne kerst en goed nieuwjaar iedereen

 4. wesley says : Beantwoorden

  nee dan bert visser of jochem meijer die hebben 100% alleen leuke grappen.. die dansen rond en lopen ook debiel te doen…

  Misschien is dat juist wel wat deze caberetiers zo siert!

 5. erik says : Beantwoorden

  jammer dat hij het weer mag doen, deze man is gewoon niet sterk genoeg 80 minuten lang kijk maar eens hoeveel onzin er in zit met dansacts en andere onnodige stukjes. hij weet anders gewoon niet de tijd vol te maken met conferences. gelukkig voor mij is er meer te doen op oudjaarsavond….

Geef een reactie

TOP