Guido Weijers oudejaarsconference 2010 bij SBS 6

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nieuws, Televisie, Theater/Cabaret

SBS 6 zendt op oudejaarsavond de oudejaarsconference uit met Guido Weijers. Het is de vijfde achtereenvolgende keer dat de cabaretier tachtig minuten lang bij de zender te zien is aan het einde van het jaar.

In die tachtig minuten neemt Weijers op het podium het afgelopen jaar door. In het jaaroverzicht wordt niks en niemand ontzien. Eerder waren het Nederlandse cabaretgrootheden als Freek de Jonge en Youp van ’t Hek die de oudejaarsconference verzorgden.

Weijers uit zijn vreugde via Twitter. “Breaking news (voor mij dan)… Ik speel dit jaar voor de vijfde maal de oudejaarsconference! Speellijst volgt snel!” Weijers geeft voorafgaand aan de conference nog diverse try-outs in verschillende Nederlandse theaters.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guido Weijers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om meer programma’s te bekijken in de rubriek programma gemist.

TOP