Gordon zoekt trio

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gordon is op zoek naar drie mannen. De zanger doet donderdag een oproep in De Telegraaf omdat hij op zoek is naar drie heren voor zijn achtergrondkoor.

Er zijn nog wel enkele eisen. Gordon wil mannelijke tenoren en baritons tussen de 25 en 45 jaar oud die een klassiek- of musicalgeschoolde stem hebben. “De audities zullen op 26 mei bij mij thuis aan de vleugel plaatsvinden.”

De zanger is bezig met een nieuw muzikaal project. “Het wordt groots. Denk Il Divo meets Marco Borsato”, zegt Gordon. “We gaan optredens in het land doen met een groot orkest.” Of de audities gekoppeld worden aan een televisieprogramma is niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP