Gerard Joling gasthoofdredacteur RTL Boulevard maandag 3 mei 2010

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Gerard Joling kruipt voor een dag in de rol van hoofdredacteur. De zanger heeft maandag de touwtjes in handen achter de schermen bij ‘RTL Boulevard’. Het programma staat in het teken van het 25-jarige artiestenjubileum van de zanger en presentator.

In de uitzending komen ‘vriend en vijand’ van Joling aan het woord. Het verjaardagsfeestje van de artiest wordt uitgebreid besproken en Patricia Paay, een goede vriendin van de gasthoofdredacteur, komt Gerard een cadeau brengen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP