Frans Duijts: Zenuwen voor Radio 538 Koninginnedagfeest Museumplein Amsterdam

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio, TV Nieuwsbeelden

Voor veel van de artiesten die optreden tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Amsterdamse Museumplein is het een zenuwslopende dag. Er is regen voorspeld, en het Museumplein is voor velen het grootste evenement waar ze ooit hebben opgetreden.

“Ik vind het enorm spannend”, zegt Frans Duijts tegen NL Tracks. “Het is m’n grootste optreden tot nu toe. Ik ben echt zenuwachtig nu!”

Mocht het toch met bakken uit de hemel komen, dan heeft Frans wel een oplossing bedacht. “Dan gaan we het nummer ‘Lieveling’ doen, dan kan iedereen elkaar lekker knuffelen. Dat is lekker warm, en dan valt de regen er wat meer naast”, aldus de 30-jarige zanger uit Tiel.

Ook voor Marcel Veenendaal is het de eerste keer Museumplein. De nieuwbakken leadzanger van Di-rect, die eerder dit jaar Tim Akkerman verving, is positief gespannen maar maakt zich geen zorgen over het weer.

“Het is nu een enorm gezellige bende hier, met allemaal mensen die zin hebben in een feestje, dus volgens mij gaat alles vanzelf. Met of zonder regen.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

TOP