David Guetta toegevoegd aan programmering Radio 538

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Dance, Nieuws, Radio

Radio 538 heeft nu ook de populairste DJ van Frankrijk in huis gehaald! Vanaf aankomend weekend, in de nacht van vrijdag op zaterdag na Tiësto’s club life, zendt Radio 538 van 00.00 tot 01.00 uur het programma ‘F** Me I’m Famous’ van David Guetta uit.

Het programma is in verschillende landen te horen, maar Radio 538 is exclusief afzender in Nederland. Aansluitend op dit programma is voortaan The Powermix Reloaded van 01.00 tot 02.00 uur te horen zijn en daarna van 02.00 tot 04.00 uur de herhaling van Tiësto’s club life.

Niels Hoogland, Programma Directeur Radio 538: “Het is een eer voor Radio 538 om de nummer drie dj van de wereld in huis te halen.  Zijn programma F** Me I’m Famous is wereldwijd een grote hit, waarmee we onze programmering op dance-gebied weer flink verbeteren!”

Meer info: radio538.nl

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP