BN’ers verkopen spullen op vrijmarkt Koninginnedag Amsterdam

by / vrijdag, 30 april 2010 / Published in Nieuws

De Amsterdamse zender AT5 gaat op de vrijmarkt tijdens Koninginnedag spullen van bekende Nederlanders verkopen. Zo stelde zangeres Giovanca een jurk beschikbaar, signeerde het voltallige eerst team van Ajax een shirt en worden de juwelen van Maik de Boer verpatst.

Ook Jan Smit, Henk Schiffmacher en Arie Boomsma stelden eigendommen beschikbaar. De prullaria worden vrijdag per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling gaat naar Emma TV, de televisiezender van het Emma Kinderziekenhuis.

© [CopyRight 2010, Novum]

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

TOP