Wassenbeeld Gerard Joling krijgt nieuw kapsel

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het wassenbeeld van Gerard Joling in Madame Tussauds krijgt een nieuw kapsel. Joling knipte zijn lokken al een tijdje geleden af, maar nu moet ook zijn wassen evenbeeld eraan geloven. De coupe van het beeld wordt donderdag aangepakt, op de verjaardag van de zanger.

De vaste kapster van Joling neemt het beeld onder handen. Het publiek kan getuige zijn van de gebeurtenis. De zanger en presentator nam in november de tondeuse ter hand, omdat hij een haartransplantatie onderging.

De stekels van Joling zouden tijdelijk zijn, maar de vele positieve reacties maakte de zanger aan het twijfelen. “Er zijn mij iets te veel mensen enthousiast, dat betekent dat ik de afgelopen 25 jaar voor lul heb gelopen met mijn kuif”, zei hij eerder.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP