Moeder Justin Bieber onder de voet gelopen door fans

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Een grote groep Justin Bieber-fans heeft op het vliegveld in Nieuw-Zeeland de moeder van Justin Bieber omver gelopen. Beveiligers probeerden de 16-jarige populaire zanger en zijn moeder nog langs de mensenmenigte te loodsen, maar konden niet voorkomen dat zijn moeder onder de voet werd gelopen en een fan de hoed van Justin meegriste.

De Canadese tienerzanger uitte zijn teleurstelling op Twitter. “Eindelijk aangekomen in Nieuw-Zeeland, maar het vliegveld was een gekkenhuis. Ik ben niet blij dat iemand mijn hoed heeft afgepakt en dat mijn mama op de grond werd geduwd. Kom op nou mensen.” Zijn moeder twittert ook en liet weten dat ze in orde is. Ze bedankte de helpende mensen.

Door de uitzinnige menigte ging ook een geplande handtekeningensessie niet door. “Ik wil graag handtekeningen uitdelen en op de foto gaan, maar als jullie zo blijven duwen, laat de beveiliging dat niet toe. Laten we het veilig en leuk houden”, twitterde Bieber.

Uiteindelijk werd Bieber door een zijdeur op het vliegveld van Auckland naar buiten gebracht, de meute fans teleurgesteld achterlatend. Een van zijn fans zegt meteen kortademig te zijn geworden toen ze een glimp van de jonge ster opving. “Hij was zo geweldig en mooi. Ik kan niet geloven dat ik hem heb gezien”, aldus de gelukkige fan.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP