Mental Theo mag niet beuken op Koninginnedag 2010 ’t Harde

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Dance, Nieuws

Mental Theo heeft een verbod voor zogeheten beukplaten opgelegd gekregen. De dj treedt tijdens Koninginnedag op in het Gelderse dorpje ’t Harde, maar de gemeente wil dat Theo zijn hardstyle- en hardcoreplaten thuislaat.

De gemeente is bang dat de opzwepende muziek rellen in de hand werkt, zoals tijdens het strandfeest in augustus in Hoek van Holland. Theo Nabuurs vindt de veronderstelling dat hardere muziekstijlen zouden leiden tot agressief gedrag onbegrijpelijk. Het is volgens zijn management de eerste keer dat de dj een beperking in zijn werk wordt opgelegd.

De overige dj’s bij het koninginnedagfestijn hebben geen restricties opgelegd gekregen. Nabuurs werd in de jaren negentig bekend als de helft van het duo ‘Charly Lownoise & Mental Theo’. Het duo bracht nummers uit als ‘Hardcore Feelings’ en ‘Wonderful Days’.

© [CopyRight 2010, Novum]

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

TOP