Mental Theo mag niet beuken op Koninginnedag 2010 ’t Harde

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Dance, Nieuws

Mental Theo heeft een verbod voor zogeheten beukplaten opgelegd gekregen. De dj treedt tijdens Koninginnedag op in het Gelderse dorpje ’t Harde, maar de gemeente wil dat Theo zijn hardstyle- en hardcoreplaten thuislaat.

De gemeente is bang dat de opzwepende muziek rellen in de hand werkt, zoals tijdens het strandfeest in augustus in Hoek van Holland. Theo Nabuurs vindt de veronderstelling dat hardere muziekstijlen zouden leiden tot agressief gedrag onbegrijpelijk. Het is volgens zijn management de eerste keer dat de dj een beperking in zijn werk wordt opgelegd.

De overige dj’s bij het koninginnedagfestijn hebben geen restricties opgelegd gekregen. Nabuurs werd in de jaren negentig bekend als de helft van het duo ‘Charly Lownoise & Mental Theo’. Het duo bracht nummers uit als ‘Hardcore Feelings’ en ‘Wonderful Days’.

© [CopyRight 2010, Novum]

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

One Response to “Mental Theo mag niet beuken op Koninginnedag 2010 ’t Harde”

  1. Ik says : Beantwoorden

    Dit is echt belachelijk!!! Een dj vertellen wat voor platen die niet mag draaien? Nou dan kan die dus beter thuis blijven, tenzij die een paar jaren 80 platen mee neemt! Wanneer gaan die gemeentes nou eens kappen met alles vergelijken met die ‘strandrellen’ op HvH??!!! Dat had EN heeft niets met hardstyle/hardcore te maken!!! Gewoon kappen met dat gejank!!! Hier in Rotterdam e.o. word ook alles verziekt door dat INCIDENT. Die gasten zijn allang gepakt en gestraft, hebben een evenementen verbod gekregen, dus als ze al zouden komen op zo’n evenement dan zitten ze gelijk weer vast, plus dat ze hun voorwaardelijk uit moeten zitten. En als een plaatsje zoals ‘T Harde nog nooit problemen heeft gehad met dit soort gevallen, waarom dan dingen gaan verbieden??? Zo krijg je onvrede en daardoor juist problemen!!! Wat men beter kan doen is de alcohol verbieden, dus ook niet schenken!!!!

    Ik wens iedereen heel veel plezier op Koninginnedag 2010!! 🙂

Geef een reactie

TOP