Mega concert Santana Gelredome Arnhem 5 oktober 2010

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Carlos Santana staat op 5 oktober met zijn band in het Gelredome in Arnhem. Dat maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend. Het concert maakt onderdeel uit van de ‘Universal Tone’-toer van de Mexicaanse gitarist.

De 62-jarige Santana legt momenteel de laatste hand aan een nieuw album, waarvan hij nummers ten gehore brengt tijdens zijn toer. Daarnaast speelt hij oude hits uit zijn veertigjarige carrière. Santana verkocht wereldwijd meer dan negentig miljoen platen.

Santana trad voor het laatst op in Nederland tijdens Bospop in 2008. De kaartverkoop voor het concert in Arnhem start donderdag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Santana kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP