Kinderen voor kinderen zingen Children Now

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Kids, Nieuws

Kinderen Voor Kinderen gaat voor het eerst in dertig jaar in de Engelse taal zingen. Het kinderkoor brengt ‘Children Now’ ten gehore tijdens een conferentie over kinderarbeid in Den Haag. Het gehele jaar wordt tijdens optredens en de televisie-uitzending aandacht besteed aan het thema kinderarbeid.

The Hague Global Child Labour Conference vindt plaats op maandag 10 en dinsdag 11 mei. Koningin Beatrix is aanwezig op de slotdag en zal het kinderkoor niet meemaken. Op de conferentie doet onder anderen ook een Senegalese vrouw haar verhaal uit de doeken. De 21-jarige vrouw werkte van kinds af aan voor een cementmaker. Zij wist te ontsnappen aan de situatie en vecht nu zelf tegen kinderarbeid.

Kinderen Voor Kinderen startte in 1980 en brengt jaarlijks een album met nieuwe Nederlandse liedjes uit. Bekende hits zijn ‘Op een Onbewoond Eiland’ en ‘Ik Heb Zo Waanzinnig Gedroomd’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP