Concert Steve Miller Band HMH Amsterdam 18 oktober 2010

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

De Steve Miller Band geeft op maandag 18 oktober een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit heeft Mojo Concerts woensdag bekendgemaakt.

De show in Amsterdam is het laatste optreden in de Europese tournee van de band. Het is de eerste keer in vijfentwintig jaar dat Steve Miller en zijn mannen naar Europa komen voor een tournee. Voor zover bekend heeft de band zelfs nooit eerder op het podium gestaan in Nederland.

Steve Miller besloot in 1967 zijn eigen band op te richten. De groep scoorde hits met onder meer ‘The Joker’, ‘Fly Like an Eagle’ en ‘Abracadabra’. De afgelopen veertig jaar verkocht de Steve Miller Band meer dan dertig miljoen albums. Het nieuwste album, getiteld ‘Bingo!’, verschijnt half juni. Het is het eerste album van de band in zeventien jaar.

De kaartverkoop voor het concert gaat zaterdag 1 mei van start.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Steve Miller band Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP