A Hug From Taylor Swift

by / woensdag, 28 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Taylor Swift heeft een groep Amerikaanse studenten de dag van hun leven bezorgd. Tijdens een bijeenkomst verscheen de 20-jarige zangeres opeens op het podium voor een verrassingsoptreden. Ook kregen twee studenten een knuffel van de zangeres, meldt de Amerikaanse entertainmentzender E!.

De studenten Michael Wekall en Ryan Leander lanceerden in januari de website ‘A Hug From Taylor Swift’. Op de website plaatsten zij filmpjes waarin zij de Amerikaanse zangeres smeekten om een omhelzing.

Vorige maand kwam Swift achter het bestaan van de website en plaatste ze een eigen video, waarin zij de jongens opriep om goede daden te verrichten. Zij konden de omhelzing verdienen door onder meer oude dames te helpen oversteken. Wekall en Leander gingen in op de uitdaging en wisten dankzij Facebook en Twitter ook andere mensen over de hele wereld warm te maken voor de actie.

Deze week loste Swift haar belofte in. Wekall en Leander trommelden hun medestudenten op voor een karaoke-uitvoering van Swifts hit ‘You Belong with Me’. Terwijl de studenten uit volle borst het nummer zongen, verscheen de zangeres plotseling zelf op het podium. Zij gaf een mini-concert en deelde, zoals afgesproken, de nodige omhelzingen uit.

© [CopyRight 2010, Novum]

TOP