Ruud de Wild 10 mei ochtendshow vanuit reuzenrad Amsterdam

by / dinsdag, 27 april 2010 / Published in Nieuws, Radio

Ruud de Wild en zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte presenteren vanaf 10 mei hun ochtendshow vanuit een reuzenrad in Amsterdam. Op maximaal 32 meter hoogte maken ze zowel hun eigen ochtendshow als een middagprogramma. ’s Nachts blijven de mannen in de lucht.

De draaiende studio is slechts zeven vierkante meter groot. De Wild en Kijk in de Vegte overnachten in een huis naast het reuzenrad op zes meter hoogte. In de overige tien gondels van de attractie kunnen bezoekers een ritje maken.

“De Draaiende Studio wordt voor Q-music een enorm project, maar wel een die wij als team graag aangaan”, zegt De Wild. “Elke dag zullen we in de Draaiende Studio BN’ers ontvangen en zullen er artiesten optreden.”

Wanneer de dj’s weer voet aan de grond kunnen zetten wordt bepaald door de luisteraars van het radiostation. Zij kunnen door het beantwoorden van vragen geld winnen en de radiomakers uit de draaiende studio halen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP