Yvon Jaspers en Frans Bauer aardigste BN’ers

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Yvon Jaspers en Frans Bauer zijn de aardigste bekende Nederlanders. Dat blijkt uit representatief onderzoek in opdracht van Sire en Mind Magazine. De zanger en de presentatrice kregen de prijs maandagochtend overhandigd in de studio van Radio 538.

Bij het onderzoek werd onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. “Ik voel me erg vereerd met de titel Aardigste Bekende Nederlander”, reageerde Bauer. “En dat terwijl ik gewoon mezelf ben.”

“Ik ben heel erg vereerd met deze award”, zei Jaspers toen ze haar onderscheiding in ontvangst nam. “Het grappige is wel dat mijn vrienden en familie roepen dat ik helemaal niet zo aardig ben. Waarop ik natuurlijk zeg dat het nu wetenschappelijk bewezen is en dat ik er verder niks meer over wil horen.”

Guus Meeuwis eindigde vlak na Frans Bauer. Jochem van Gelder en André Rieu delen de derde plaats bij de mannen. Wendy van Dijk en Linda de Mol werden respectievelijk tweede en derde bij de vrouwen.

De prijs is vorig jaar in het leven geroepen om het belang van empathie en sociale invoelendheid in de maatschappij te benadrukken.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP