Xander de Buisonjé zorgen gezondheid zoontje Dex

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Het zoontje van Xander de Buisonjé heeft in zijn jonge leventje al flink wat moeten stellen met zijn gezondheid. Zijn ouders maken zich daarom grote zorgen om de drie maanden oude Dex. Het is nog steeds niet duidelijk waar het jongetje nu precies last van heeft.

“Dex was al een tijdje aan het kwakkelen. Hij gedroeg zich alsof hij niet lekker in zijn vel zat”, vertelt bezorgde vader Xander in De Telegraaf. Toen Dex drie weken oud was belandde hij in het ziekenhuis met vochtverlies door een buikinfectie. Vorige maand werd de baby weer opgenomen en werd gedacht aan een hartklepje, dat niet goed sloot. Dat bleek niet het geval.

“We zijn voor de zekerheid naar een kinderneuroloog gestuurd. Sophie en ik schrokken ons wezenloos.” Dex onderging een MRI-scan, maar vond dat niet zo leuk. “Hij schreeuwde het uit, en dat deed ons vader- en moederhart heel erg pijn, maar het moest toch gebeuren.” De artsen vonden gelukkig niets zorgwekkends. De baby moet binnenkort naar de oogarts, die mogelijk een onschuldige kwaal aan een oogspiertje vaststelt. Daar kunnen baby’s volgens De Buisonjé overheen groeien. “Enfin, het lijkt eind goed, al goed.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Xander de Buisonjé te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Xander de Buisonjé te gaan.

TOP