Within Temptation succes in Amerika

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nieuws, Rock

Within Temptation heeft een mijlpaal behaald in de Verenigde Staten. De Nederlandse band was te horen in een aflevering van de populaire Amerikaanse televisieserie ‘The Vampire Diaries’. Dit heeft er voor gezorgd dat de band met het nummer in kwestie, ‘All I Need’, in de top tien van de Amerikaanse iTunes Rockcharts staat.

De band is enthousiast. “‘All I Need’ klimt omhoog in de US iTunes lijst! Geweldig en onverwacht. Bedankt!”, laat de formatie via Twitter weten. Within Temptation staat maandagavond als afsluiter van een uitverkochte theatertoer in Carré in Amsterdam.

De symfonische metalband behaalde eerder succes in de Verenigde Staten. In 2007 stond hun album ‘The Heart of Everything’ in de Heatseeker Charts, een lijst voor artiesten die nog niet eerder een plaat in de Verenigde Staten hebben uitgebracht.

De betreffende aflevering van ‘The Vampire Diaries’ komt binnenkort op de Nederlandse televisie.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina  van Within Temptation te gaan en clips te bekijken.

TOP