Sieneke Peeters nog nooit in buitenland geweest

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sienekes reis naar Oslo wordt haar allereerste buitenlandervaring. De 18-jarige zangeres heeft zelfs nog nooit een nacht buiten haar ouderlijk huis doorgebracht. Ze is dan ook benieuwd hoe haar verblijf in Oslo voor het Eurofestival Songefestival verloopt.

“Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat in Oslo. Dat wordt de eerste keer in mijn leven dat ik niet thuis bij mijn ouders slaap. Spannend”, zegt Sieneke in het AD. Sieneke hoeft haar vader en moeder maar een week te missen, daarna komt haar familie ook richting Noorwegen.

“Ze komen wel mee, maar pas in de tweede week. Net als mijn vriend. Want ik denk dat ik in de eerste week nauwelijks tijd voor ze heb wegens repetities en persconferenties”, vertelt Sieneke. “Omdat ik het zo druk heb, hoop ik ook geen last van heimwee te krijgen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Sieneke te gaan.

TOP