Mike Eland manager Lieke van Lexmond maakte meer slachtoffers

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De manager die ervoor zorgde dat actrice en zangeres Lieke van Lexmond eerder deze maand schuldeisers achter zich aan kreeg heeft nog meer slachtoffers gemaakt. Zijn voormalige baas Edwin Jansen deed in het programma RTL Boulevard een boekje open over manager Mike Eland.

“Op een gegeven moment stonden er facturen open naar klanten waar artiesten hadden gewerkt”, vertelt Edwin Jansen van AT Productions maandag. “Wij stuurden daarop aanmaningen en belden er achteraan. De meesten hadden gewoon betaald, maar dat was niet bij ons binnengekomen.” Volgens Jansen factureerde Eland voor de artiesten, maar stak hij het geld vervolgens in eigen zak. Eland zou al hebben toegegeven en een schuldbekentenis hebben getekend.

Edwin Jansen zegt dat ook Froukje de Both en Ellen ten Damme slachtoffer zijn geworden van hun voormalige manager. Ten Damme vertelt: “Hij doet zich voor als je beste vriend, maar hij heeft zelfs cadeaugeld van mijn verjaardag achterover gedrukt.” Ook John Ewbank zegt de dupe te zijn geworden van Eland. “Mike huurde de woning boven mijn studio”, vertelt de producent. “Ik vertrouwde hem, maar hij heeft tot op de dag van vandaag geen cent overgemaakt.”

Volgens Jansen is Eland alweer aan de slag als manager bij het modellenbureau van onder anderen Kim Feenstra. “Het feit dat hij weer aan het managen is, is eigenlijk te gek voor woorden.” Mike Eland zou nog 89 duizend euro verschuldigd zijn aan AT Productions.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Lieke van Lexmond te gaan en een clip te bekijken.

TOP